Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 16 d’abril del 2015

"Patiran fins el maig" - Crònica de l'AEC Manlleu 2-2 AE Prat

El Manlleu empata davant el Prat en un partit sense clar dominador i que es resol amb un resultat d'allò més just. Els manlleuencs s'avancen, els pratencs remunten i els locals empaten en un tram final on podria haver passat qualsevol cosa.


Amb aquest xut Martí Soler anotava el 2 a 2 definitiu / Viu el Manlleu
En línies generals el partit s'ha mantingut equilibrat. El Manlleub sortia amb moltes novetats a l'onze titular, amb Fortet, Aumatell i Aitor de titulars en depriment de Martí Soler, Hugo i Ot. Ben d'hora el Prat avisava, amb un Pedro Bilbao molt elèctric per banda dreta que centrava una pilota molt perillosa que no trobava rematador.
Tot seguit, la primera pels manlleuencs la tenia Uroz, que xutava al cos de Toni Teixeira, en el que era el preludi del primer gol del partit. Pilota llarga de Barragán a l'interior de l'àrea, que Uroz controlava magistralement, per acabar definint amb l'interior. El partit començava de la millor manera possible.
El Prat intentava reaccionar però li costava finalitzar les jugades. La més perillosa abans del gol la tenia Pedro amb un xut sorprenent que per poc no es colava a la porteria de Barragán. Poc després, un cop de cap de Murillo a la sortida d'un córner, impecable, col·locava l'empat a un al marcador.
Amb el gol en contra, el Manlleu baixava un pèl la intensitat però els visitants no ho aprofitarien per capgirar el marcador. Per altra banda, els locals tenien la gran ocasió als peus de Fortet, que amb Teixeira abatut xutava al cos del porter.

El Manlleu celebrant el primer gol del partit, obra d'Uroz / Viu el Manlleu
Només començar la segona part, el Prat capgirava el marcador. Transició molt fàcil entre central-davanter-extrem que finalitzava Nacho del Moral amb un potent i col·locat xut, impossible per Barragán. Una de les poques vegades en el partit que la defensa del Manlleu va badar. 
Els 'potablava' s'avançaven i el Manlleu no quedava excessivament tocat, però no s'aixecava. Semblava que el partit podria quedar tancat en aquest resultat, ja que cap dels dos creava perill ni s'apoderava de la pilota. Novament Òscar Uroz, l'home més actiu dels manlleuencs, posava a prova el porter visitant amb un xut des de la frontal. El conjunt manlleuenc necessitava un canvi a crits per canviar el signe del partit. Personalment penso que va arribar tard, però va ser decisiu. 
Al minut 76, dos minuts després de substituir Fortet, Martí Soler engaltava amb potència una pilota morta a l'interior de l'àrea per situar novament l'empat a l'electrònic. 
Aquest gol si que suposava que el Manlleu pugés una marxa al seu ritme de joc. Segurament però aquesta escalada quedava tallada en sec per la justa expulsió d'Aitor al minut 84. Tot i això només Fran Pérez la tenia al tram final, però ni tan sols podia connectar un xut amb condicions.

Uroz, jugador més actiu del Manlleu durant tot el partit / Viu el Manlleu
Al final del matx, just repartiment de punts que no serviex de gaire per cap dels dos equips, però que suma més que treu pels manlleuencs. S'ha de fer bo diumenge al complicadíssim camp de la Pobla de Mafumet. L'equip recuperarà a Archi. Seuma i Manel Sala seguiran sent baixa igual que Martí Soler, que va veure la cinquena targeta groga i Aitor, expulsat.
El Manlleu queda ara mateix amb 38 punts provisionalment tres punts per sobre del descens.
El partit acabava amb Aumatell per part del Manlleu lesionat -tot i no sembla greu- i el Prat sense realitzar cap substitució. També amb el president del Prat, Luis Quiñonero, molt esverat a zona de vestidors per una picabaralla amb algun jugador manlleuenc. No va passar a més.

Fitxa tècnica:

AEC Manlleu: Barragán (C); Aitor, Ballús, Blanchart, Payán; Iván Fernández, Maik Molist, Aumatell (Fran Pérez, 83'); Pol Coll (Ot, 85'), Uroz i Fortet (Martí Soler, 73').

AE Prat: Toni (C); Albarrán, Murillo, Cazorla, Ricarte; Xavi Muñoz, Oriol Molins; Pedro Bilbao, Charly Ruiz, N.Del Moral; Sascha.

Gols: 1-0, Uroz (10'); 1-1, Murillo (27'); 1-2, N.Del Moral (49'); 2-2, Martí Soler (76')

Àrbitre: Daniel López Morente. Malament. Va amonestar amb targeta groga els locals Fortet (70'), Payán (72') i Martí Soler (82'). També els visitants Oriol Molins (38') i Roger (83'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant vermella el local Aitor (74' i 84').



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada