Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 16 de novembre del 2014

'No saben guanyar' Crònica de l'AEC Manlleu 3-3 CF Palamós

Manlleu i Palamós empaten a 3 en un partit boig on l'àrbitre, el senyor Pau Garcia Fuster esdevenia el gran protagonista negatiu del partit després del lamentable arbitratge realitzat, tant per una banda com per l'altre.
El Manlleu no sap tancar el partit i perd dos punts que no podia perdre. Manel Sala anota un hattrick.

Els jugadors del Manlleu no es creuen com ha pogut pujar al marcador el segon gol palamosí / Viu el Manlleu
Inici prometador del Manlleu. L'equip va sortir a totes i ben d'hora obriria la llauna. Al minut 6 de partit, Manel Sala s'orientava la pilota amb una gran finta amb el cos per definir sol davant Bayona i avançar els seus al marcador. Els manlleuencs es trobaven comodes al terreny de joc i Aumatell ho provava de cap, però arribava forçat a la rematada.
Al minut 21 arribaria la primera jugada desgraciada del partit. Pilota penjada a l'àrea manlleuenca que blocava en primera instància Barragán però pecava de relexació i se li escapava. Cano aprofitava la pilota morta per empatar el partit. A partir d'aquest gol el Manlleu desapareixia. Incomprensiblament l'equip deixava de jugar la pilota i baixava molt el llistó mostrat en els primers 20 minuts.
El Palamós avisava primer amb un xut d'Arimany al pal que era el preludi del segon gol visitnat. Xut de Matamala des de la frontal que desviava a gol Sergi Arimany en un fora de joc més que claríssim (més que claríssim = mínim 3 metres). Començava el recital de l'àrbitre i el seu assistent.

El Manlleu celebrant el primer dels tres gols de Manel Sala / Viu el Manlleu

Resultat molt dolent per un Manlleu que anava clarament de més a menys als primers 45 minuts. Al segon temps, ben aviat empataria el conjunt de Diego Morata. Excel·lent jugada individual de Pol Coll per banda esquerra de l'atac que acabaria amb falta d'Elies al límit de l'àrea, causant penal. Manel Sala s'encarregava de transformar-lo i donar novament el tret de sortida al partit.
Al minut 56, l'àrbitre perdonava la segona targeta groga a Archi i en la mateixa jugada expulsava a Javi Morales del Palamós, per protestar (el jugador estava a la banqueta).
A falta d'un quart d'hora pel final, el Manlleu aconseguia remuntar el partit. Gran control orientat de Manel Sala a la zona de tres quarts de camp i, des de 40 metres, engaltava un xut potentíssim que es colava a la porteria de Bayona que feia una semi pífia.
Poc després, Uroz tenia la sentència però el seu xut sortia llepant el pal.
I qui perdona, ho paga. Al minut 84, Moha empatava el partit al desviar un xut molt a prop de Barragán. Gerro d'aigua freda per un Manlleu que acabari amb 10 homes per l' expulsió de Fortet, després d'una dura entrada a un defensa visitant.
La última desgràcia del partit arribaria al tram final, quan Payán rebia un fort cop al cap i havia de ser evacuat amb ambulància a l'hospital per precaució.

Manel Sala ja suma 8 gols enguany / Viu el Manlleu

Empat que no serveix per gaire per un Manlleu que necessita la victòria com aigua beneïda. Pot haver-hi un ultimàtum a Diego Morata aquesta mateixa setmana.
Ara comença el particular tourmalet pels manlleuencs. Proper partit: AE Prat - AEC Manlleu.

Paraula de capità

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús, Payán (Edu Rabell, 89'), Seuma, Maik Molist, Aumatell (Fran Pérez, 58'), Pol Coll, Uroz (Fortet, 80') i Manel Sala.

CF Palamós: Bayona (C), Subi, Cano, Adrià, Elies (Amos Gasca, 75'), Matamala, Venzal, Del Moral (Àlex Fernández, 70'), Moha, Sergi Arimany i Marc Medina.

GOLS: 1-0, Manel Sala (6'); 1-1, Cano (21'); 1-2, Sergi Arimany (41'); 2-2 Manel Sala (52', p.); 3-2, Manel Sala (73'); 3-3, Moha (84')

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Desastrós. Ha amonestat amb targeta groga els locals Archi (23'), Ot (54') i Barragán (76'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Elies (52) i Moha (89'). Ha amonestat amb targeta vermella directa el local Fortet (85') i el visitant Javi Morales (56').