Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 13 d’octubre del 2014

'Punt miraculós' - Crònica de l'UE Figueres 3-3 AEC Manlleu

El Manlleu aconsegueix un punt d'or després d'anar perdent 3-0 al descans. Amb quinze minuts l'equip de Diego Morata aconsegueix marcar tres gols per aconseguir un empat amb regust a victòria.

El Manlleu va encaixar dos dels tres gols a pilota aturada / Viu el Manlleu

La primera part no va tenir un dominador clar. El Manlleu va començar bé i Maik va avisar al minut 5, però com ja ha passat en alguns partits, es va anar de més a menys. Al minut 12, arribaria el primer gol d'un Figueres que no va demostrar el potencial que pot tenir. Córner a la banda esquerra de Barragán, que Uroz rematava a la seva pròpia porteria.
Tot i el gol el Manlleu no es va arrugar i va intentar portar el pes del partit. Els empordanesos no acabaven de controlar el partit però es van trobar amb el segon gol, novament en jugada d'estratègia. I també de córner. Chicho el rematava al pal i el rebot l'aprofitva Javi Revert  per, a plaer, empènyer la pilota i posar el 2-0 al marcador. El Manlleu si que quedava tocat però, tornem a dir, que ni el Figueres estava fent mèrits per guanyar tant clarament el partit ni el Manlleu per perdre. I més, quan al minut 44, un error en defensa de Pol Planas, faltat de ritme, va veure com Roger Vidal l'esquena i davant la sortida de Barragán feia el tercer amb un xut de vaselina.
S'arribava el descans amb un contundent 3 a 0 a favor del Figueres i el partit quedava semblava que quedava pràcticament sentenciat.

Archi, atent als moviments de Revert / Viu el Manlleu

A la segona part el guió va ser igual però amb els papers canviats. Si als primers 45 minuts el Manlleu es va despitar tàcticament i el Figueres es va trobar amb tres gols quasibé sense voler, a la segona va ser a l'inrevés. Els manlleuencs van sortir del vestidor amb les idees clares i intentar buscar un miracle que semblava impossible. Amb 10 minuts van avisar primer Uroz, i després Ot i Muntada. No ho van aconseguir i els minuts anaven passant, portant el partit cap a l'avorriment final. Un dels punts d'inflexió va ser el primer gol, obra de Fortet que amb el cap rematava una centrada de Pol Coll. Bons minuts de Fortet al camp del Figueres. Al minut 76 entrava Manel Sala, que va ser clau. A la primera ocasió que tenia, al 79, es va fer com va voler el lateral local i amb un xut des del vèrtex de l'àrea va fer el 3 a 2. Golàs 'made in Manel Sala' per obrir un partit quan semblava impossible. El Manlleu va aconseguir el miracle al minut 84, després d'una jugada individual d'Uroz, que va donar una passada de la mort perquè Aumatell, des del punt de penal, xutés amb ràbia i col·loqués l'empat a 3 al marcador.
Quedaven encara cinc minuts de partit i semblava que el Manlleu, amb tot a favor (sobretot anímicament) no es conformés amb l'empat. El Figueres però va tenir el 4-3 al cap de Guillem i després als peus d'Henry, però les seves rematades van sortir llepant el pal esquerra de la porteria defensada per Barragán.

Al final, empat a 3 en un partit realment estrany i on el Manlleu va aconseguir un dels miracles de la temporada, a base d'orgull i de no deixar de creure-s'ho en tots els segons 45 minuts. Tot i això, vagatge pobre de 1 punt de 9 possibles en aquests tres partits en una setmana, però la setmana vinent, l'equip voldrà fer encara més bo l'empat a Figueres amb una victòria davant l'actual cuer de la categoria, el Castelldefels.

Fitxa tècnica

UE Figueres: Reig, Quimo, Chicho (C), Cunill, Masó, Mamau, Ferran Grau, Pedro, Roger Vidal, Serramitja i Javi Revert.

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Pol Planas (Ballús, 60'), Payán, Maik Molist, Pol Coll, Martí Soler (Manel Sala, 76'), Muntada (Fortet, 60'), Aumatell i Uroz.

Gols: 1-0, Uroz (p.p, 12'); 2-0, Revert (35'); 3-0, Roger Vidal (44'); 3-1, Fortet (70'); 3-2, Manel Sala (79'); 3-3, Aumatell (85').

Àrbitre: Israel Simon del Pino. Bé. Va amonestar amb targeta groga els locals Ferran Grau (30'), Toni Cunill (44'), Pujol (51') i Reig (88'). També els visitants Pol Planas (24'), Aumatell (67'), Archi (79') i Uroz (89').