Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 20 d’octubre del 2014

'Les segones parts si foren bones' Crònica de l'AEC Manlleu 1-0 UE Castelldefels

El Manlleu aconsegueix tres punts molt importants a casa davant el Castelldefels, després d'una primera part molt pobre en general i una segona on el Manlleu va estar més present en el partit i va trobar el premi al minut 86, amb un gran gol de Manel Sala des de la frontal. No obstant, el Castelldefels va perdonar un parell de clares ocasions per fer algun gol.

Manel Sala conservant la pilota davant el veterà Jorge Sánchez / Viu el Manlleu

La primera part va ser realment ensopida. Segurament va pesar i molt el fet que ni Manlleu ni Castelldefels volien perdre aquest partit. Davant aquest temor, els dos equips van ser molt conservadors i les ocasions de gol van brillar per la seva abscència. Segurament els visitants van avisar algun cop més, sobretot en dues bones ocasions de Cervantes però sobretot una d'Alabau, la qual el seu xut topava amb un molt segur Barragán sota pals. Per part del Manlleu, tot el perill de la primera part arribava amb un xut de falta de Manel Sala, el qual Fortet per poc no finalitzava en gol.

Poc més a destacar d'una primera part on el Manlleu va fer servir un rombe al mig del camp que no va funcionar i que va ser molt correctament solucionat a la segona meitat per Diego Morata.

Fortet va disputar una bona primera part / Viu el Manlleu

Al segon temps es va veure un Manlleu molt més sòlid i amb les idees més clares, tal com ha passat en altres 'segones parts', sense anar més lluny el passat partit al camp del Figueres. Més contundents en defensa i disposant de més ocasions de perill. Només començar, Aumatell veia com l'àrbitre li anul·lava correctament un gol en una molt bona acció de l'equip. Manel Sala es va mostrar molt actiu en atac i va ser el jugador manlleuenc que pràcticament va monopolitzar totes les ocasions quadribarrades. Avisava abans d ela mitja hora de joc amb un xut de falta i amb un xut de quasibé mig dle camp, que havien de fer treballar el porter visitant August. El Castelldefels, que feia un pas endarrera, va tenir una clara ocasió quan Cano, va estrellar una pilota al pal. Poc després, Martí Soler tenia un u contra u contra el porter que no sabia resoldre, en la més clara pel Manlleu en tot el partit excepte el gol.
Un gol que arribaria al minut 86 de partit. Pilota llarga d'Archi, líder absolut en el partit de la defensa manlleuenca, que treia malament un defensa per Maik, que amagava el xut per fer una passada curta per Manel Sala que, des de la frontal, engaltava una canonada que significava l'únic gol del partit. Golàs digne de la seva gran col·lecció.
El Castelldefels va quedar molt tocat i no va agobiar el Manlleu en els últims minuts de partit.

Tres punts molt importants per l'equip, que agafa una mica d'aire a la classificació. Aquest proper diumenge, els manlleuencs visitaran el camp del Masnou, un dels equips revelació aquest inici de temporada.

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Maik, Pol Coll, Fortet (Martí Soler, 45'), Aumatell (Uroz, 73') i Manel Sala (Muntada, 89').

UE Castelldefels: August, Dani Fernández, Javi Calvo, Jonathan Reina, Uri, Jorge Sánchez (C), Cortés (Masuet, 79'), Cano (Pelegrín, 70'), Alabau (Gilberto, 53'), Pedro i Cervantes.

Gols: 1-0, Manel Sala (86')

Àrbitre: David Garcia Rosel. Regular. Ha amonestat amb targeta groga el local Payán (78'). També els visitants Jorge Sánchez (20'), Uri (64') i Pedro (89').