Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 26 de juliol del 2014

'Notable carta de presentació' - Crònica de l'AEC Manlleu 0 - 1 CE Sabadell

El Manlleu ha perdut el primer partit de la pretemporada per 0 gols a 1 davant el Sabadell de la Segona Divisió 'A'. L'equip de Diego Morata ha mostrat una molt bona imatge, sobretot defensiva, i els sabadallencs només han pogut marcar després d'una errada defensiva manlleuenca.

Primer onze de l'AEC Manlleu 2014-2015 / AEC Manlleu

La primera part, i de fet com gran part del partit, ha estat dominada pel Sabadell. El conjunt arlequinat tenia la pilota però al davant tenia un conjunt excel·lentment ordenat. 
El Manlleu esperava, aguantava les posicions i aprofitava el mínim error del rival per recuperar la pilota. El treball en defensa i al mig del camp ha estat clau per guardar al màxim la porteria. Jandro i Seuma, al mig del camp, han desplegat un gran treball físic i tàctic i han estat dos dels jugadors més destacats del partit. Al davant, Aumatell hi posava la qualitat tècnica i Òscar Uroz la potència i el perill. Els bandes Pol Coll i Martí Soler han estat molt condicionats i han hagut de treballar molt defensivament, ajudant així els laterals. Amb el treball de tots els jugadors, han privat al Sabadell de finalitzar les jugades, i el Manlleu ha sortit al contraatac amb perill. Les ocasions més clares, un xut de Martí Soler que ha sortit desviat i un xut de Collantes pels arlequinats que ha atrapat amb seguretat Barragán, que ha acabat la primera meitat amb molèsties físiques.


Edu Rabell lluitant una pilota amb Raúl Tamudo / Viu el Manlleu
La segona meitat ha estat marcada inicialment per una intensa pluja que ha caigut sobre el Municipal de Tona. El partit s'ha posat molt de cara pel Sabadell gràcies a que el camp ha quedat regat per la pluja. Tot i això, amb 10 canvis al descans, el Manlleu ha seguit ferm i no ha concedit espais al darrera. En atac, la parella Manel Sala - Fran Pérez s'ha mostrat efectiva i Sala ha estat el primer en avisar en un còrner olímpic, que el porter Nauzet ha rebutjat amb dificultats. El Sabadell ha aconseguit trobar porteria un dels únics xuts ben dirigits en tot el partit. I també en l'única errada defensiva del Manlleu. Un jugador arlequinat ha entrat sense gaire oposició per banda dreta de l'atac, i ha tret una bona centrada perquè Èdgar Hernández, al punt de penal, fes l'únic gol del partit.
El Manlleu no ha aconseguit crear gaire més perill en atac, només quan disposava de jugades a pilota parada.

Jandro és un dels que ha debutat amb la samarreta del Manlleu / Viu el Manlleu

El proper partit del Manlleu serà el proper dissabte 2 d'agost davant l'Olot. Serà al Municipal d'Esports de Manlleu en motiu de la 1a ronda de la Copa Catalunya.

FITXA TÈCNICA:

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell, Archi, Ballús, Payán, Seuma, Jandro, Martí Soler, Pol Coll, Aumatell i Òscar Uroz. 2a part: Iván González, Ot, Raul Garcia, Pol Planas, Muntada, Seuma (Jandro, Ballús) , Maik Molist, Francis, Fran Pérez, Fortet i Manel Sala.

CE Sabadell: De Navas, Espasandín, Crespí, Cristian, Carlos, Eguaras, Longás, Collantes, Sotan, Gato i Tamudo. 2a part: Agus Medina, Toscano, Oriol González, David Jiménez, Nauzet, Ernest Forgas, Riau, Aridai Cabrera, Kiko Olivas, Estellés, Javi Hervás.

Gols: 0-1, Edgar Hernández (73')

Àrbitre: David Martínez Molina. Cap amonestació.

MÉS FOTOS:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada