Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 17 de març del 2014

"Un punt per retrobar el camí"

Crònica del Pobla de Mafumet 0-0 Manlleu 


La versió més seriosa i compacte del Manlleu va tornar diumenge al Municipal de La Pobla de Mafumet. Després de la dura desfeta davant la Montanyesa, els homes de Jordi Dot van sobreposar-se fent un bon partit contra el millor equip de la segona volta. Al tram final, els tarragonins van empatar, però l’equip va poder aguantar els intents locals i es va emportar un punt que ha de servir per seguir recuperant la seva millor cara. El pitjor del partit, la lesió de Sergio Ginés. Una jugada desafortunada va fer que hagués de marxar a l’Hospital per una lesió al genoll. A l’espera de proves que confirmin un diagnòstic, des d’aquí enviem tots els ànims i suport a l’extrem manlleuenc.

La pilota parada va ser un dels grans perills del Manlleu en el primer temps / Viu el Manlleu


El partit
1a part

Molt respecte entre els dos equips en un primer temps amb poques ocasions. El filial del Nàstic de Tarragona va dominar la possessió però no aconseguia superar la defensa manlleuenca liderada per un gran Archi. El Manlleu buscava les seves opcions al contraatac o a pilota parada. Manel Sala va ser l’home més destacat dels osonencs en l’aspecte ofensiu, realitzant un gran treball en la mitja punta i sent la referència de l’equip a davant, juntament amb un Fortet, que va ser la sorpresa a l’onze inicial, molt bregador. Els moments més intensos van arribar al tram final de la primera part, quan la Pobla va disposar d’una de les millor ocasions del partit a través de Victor Oribe. L’extrem va allargar la cama per desviar una centrada, però el seu intent va marxar massa alt.

Manel Sala va oferir una versió més treballadora i assistent / Viu el Manlleu
2a part

A la represa els tarragonins van intentar fer un pas endavant per aconseguir els tres punts. Només començar, però, va arribar la mala notícia del partit: la lesió de Sergio Ginés. Mentrestant, en l’enfrontament, la Pobla anava guanyant metres mentre el Manlleu basava totes les seves opcions en els contraatacs, on sobretot Manel Sala o Uri Martínez portaven perill. El mateix Oribe ho va provar amb dos xuts des de fora de l’àrea que van marxar per ben poc, però la més clara la va tenir Díaz a la sortida d’un córner. La seva rematada va topar amb un peu salvador del porter Barragán. La darrera ocasió del partit va estar pel manlleuenc Francolí que es va plantar a l’interior de l’àrea, però el seu xut va marxar excessivament alt.

Finalment, un punt més que s’emporta el Manlleu d’un camp complicat i que reafirma la bona imatge de l’equip a domicili. La setmana que ve, nova oportunitat per espantar els fantasmes al Municipal. El rival, però, no serà gens fàcil. I és que arriba el Figueres de l’exentrenador manlleuenc Francesc Cargol. 


Fitxa tècnica

Pobla de Mafumet: Manzano, Calavera, Iglesias, Del Moral, Miquel, Vadillo (Díaz 45’), Tortosa (Bertomeu 66’), Bueno, Aguilar, Roca (Abel Rita 82’) i Oribe.

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Manu, Putxi, Gely, Masó (Seuma 77’), Ginés (Francolí 57’), Manel Sala i Fortet (Uri 63’).

Gols: -

Àrbitre: Ferrero Mansilla. Ha amonestat als locals Vadillo i Miquel. També als visitants Putxi, Archi i Gely.


MMVP del Pobla de Mafumet - Manlleu


3 punts per a... ARCHI: Comandant.  El central va tornar després de la seva sanció i va demostrar perquè és el líder de la defensa. Partit completíssim del central manlleuenc que es va convertir en un mur pels atacants locals. Agafallós en la marca i ràpid en l'anticipació, va fer un partit notable.

2 punts per a... MANEL SALA: Polifacètic. El Municipal de la Pobla va presenciar una versió nova de Manel Sala, que va jugar de mitja punta i va fer un gran paper en la creació de joc i en la ciruclació de l'equip. Va donar aire a l'equip quan ho necessitava i generava perill a qualsevol pilota aturada.

1 punt per a... PUTXI: Pilar. Un autèntic pulmó al mig del camp del Manlleu. Putxi va realitzar un gran treball fosc per a l'equip. Omnipresent en la recuperació i molt efectiu en les cobertures, si tingués un punt més d'encert en el desplaçament en llarg seria una jugador completíssim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada