Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 28 de març del 2014

Prèvia J.31: FC Ascó - AEC Manlleu




Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu










Desplaçament molt complicat i llunyà el que té el Manlleu aquest diumenge. 246 km enllà, els homes de Jordi Dot buscaran una victòria revitalitzadora en el que està sent el seu punt fort aquesta temporada, els partits fora de casa. 


La radiografia de l'equip


El Manlleu no vol ni es pot permetre encadenar cinc partits consecutius sense conèixer la victòria. Des de la victòria al camp de l'Europa, venen dues derrotes i dos empats. A la cinquena ve la vençuda, i en un camp que pot ser propici pel Manlleu pel que fa a les dimensions del terreny de joc, tot i que al davant hi haurà un gran equip. Un equip fet i destinat a fer playoff i amb un gran nombre de jugadors de Segona Divisió B.
El conjunt de Jordi Dot afronta el partit amb ganes de seguir en la bona línia a domicili, on només s'ha perdut en dues ocasions aquesta temporada. Camp gran i d'herba natural, que no se li dóna gens malament al Manlleu si és capaç de combinar i aprofitar bé les bandes i els espais.
Tornen Putxi i Gely, dues peces claus al mig del camp, després de complir un partit de sanció davant el Figueres. Quedaran fora Sergio Ginés i Iván Fernández, tots dos a l'espera de saber els resultats de les seves lesions al genoll. Archi tampoc podrà disputar el partit per l'expulsió de diumenge passat.

El nostre 11 titular



·Gely, de central. Fran Erencia jugarà segur, i és probable que al seu costat jugui Juanjo. Una parella que quan ha jugat no s'ha mostrat molt fiable l'un al costat de l'altre, i per això creiem que Gely podria jugar en aquesta posició.

·Mig del camp. Putxi i Seuma, indiscutibles al doble pivot, i creiem que Manel Sala pot tornar a fer de mitja punta. A més, camp gran on s'hi pot sentir còmode repartint joc. L'altre opció és que finalment Gely jugui en la seva posició i Manel Sala passi a ser el punta de l'equip.

·Uri, de nou. Ho va fer davant del Figueres i no va estar desencertat. Mica en mica va tornant després de la lesió i diumenge, tindrà espais per aprofitar la seva velocitat. Per això ens decantem per ell abans que Fortet.

·Menys velocitat, més precisió. Sense Sergio Ginés el Manlleu ha perdut velocitat a la banda. Muntada és probable que no entri a l'onze, on pels extrems podrien jugar Francolí i Masó. Poca velocitat, però si precisió per buscar Uri i Manel Sala o si entra Fortet a la segona meitat.

Últims precedents
Temporada 2010-2011
Ascó 1-1 Manlleu (Aumatell)
Jornada 31 del campionat de la temporada 2010-2011. Resultat d'empat a 1. S'avançaven els locals amb un gol de penal a la primera meitat, i a la segona, Aumatell signava l'empat. Us deixem l'enllaç del resum del partit.

A la primera volta
Manlleu 1-2 Ascó (Masó -p-) Jornada 12, 3 de novembre del 2013
Derrota a dolorosa a casa d'un Manlleu que va jugar amb un home més des del minut 6 de la primera meitat, amb penal i expulsió transformat per Masó. A la segona, els visitants remuntaven.




J.31, Anàlisi del rival: FC Ascó, per Albert Fernández (@albert_fm)

S'acosta el final del campionat i tots els equips busquen complir amb els seus objectius abans de les notes de final de temporada. En aquest cas, el FC Ascó de ben segur tindrà una molt bona nota en l'evaluació de la temporada on ha estat de forma regular assentat en els primer quatre llocs que donen lloc a la disputa del Play Off d'ascens a Segona B i a més a més ha estat capaç d'arribar als quarts de final de Copa Catalunya on va caure eliminat pel CE Sabadell en la tanda de penals.

11 de l'Ascó davant l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


Tot i aquesta gran temporada, l'Ascó no travessa el seu millor moment en les últimes jornades on tan sols ha estat capaç de sumar 5 dels últims 15 punts en lliga. Un dels motius d'aquesta davallada en el rendiment del conjunt de la Ribera d'Ebre cal buscar-lo en les inoportunes lesions de diversos jugadors importants dins l'equip com Virgili, Edu Vives, Piju i sobretot les dels seus dos porters Chiné i Sergi Fuertes tot i que aquest últim ja ha pogut superar els seus problemes. Aquestes baixes sumades a algunes inoportunes sancions han fet que el conjunt dirigit per Miguel Rubio no hagi pogut mostrar tot el seu potencial i hagi perdut el liderat de la categoria que va ostentar durant 3 jornades consecutives.

Imatge del partit de la primera volta / Anna Aumatell


























Tot i els inconvenients, l'equip es mostra amb la confiança de poder acabar la temporada amb un nou èxit esportiu i classificar-se entre les primeres quatre posicions del campionat per disputar un Play Off històric i inèdit a la Ribera d'Ebre. Precisament el fet de les baixes d'homes importants en la plantilla, han fet que actors, que fins ara no havien disputat tants minuts, hagin mostrat el seu potencial en els últims partits demanant la confiança de l'entrenador per al tram final de Lliga i fent pujar la competitivitat a l'equip. Son els casos de Genís, Galceran, Giribet, Jose Ramon o fins i tot el porter Sergi Fuertes que han fet un pas endavant i estiguin posant les coses difícils al cos tècnic per escollir un onze inicial que per al proper diumenge podria ser el següent:



El partit del proper diumenge serà especial també per al club asconenc ja que prèviament a la disputa del mateix s'inaugurarà l'Annex del Municipal que ha estat reformat íntegrament amb nova gespa artificial, nous vestidors i nova graderia per acollir tot el futbol base de l'entitat. S'aprofitarà també per rendir homenatge a l'ex president Antoni Cabacés i per presentar tots els equips de l'entitat en una jornada lúdic-esportiva on s'espera una gran entrada per recolzar al primer equip a partir de les 19:00h en un partit de molta importància davant d'un atractiu rival. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada