Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 27 de febrer del 2014

J.27, Anàlisi del rival: CF Cerdanyola, per Mireia Sanz (@mireiasanz



El Cerdanyola vol sortir de la zona perillosa

El Cerdanyola Futbol Club viatja aquest diumenge a Manlleu amb el respir del gran resultat aconseguit la passada jornada a casa contra la Montanyesa. Els verd i blancs segueixen donant guerra a la Bòbila, on només han pogut guanyar Cornellà i Rapitenca, fent de casa un vertader fortí.

11 del Cerdanyola davant l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat





























Amb aquest empat l’equip agafa una alenada d’aire, després dels incidents del partit contra l’Europa, suspés al minut 39 per decisió de l’àrbitre.
Arrel d’aquests incidents, Toni Carrillo no podrà portar la batuta de l’equip en terres osonenques, i haurà de veure el partit des de la graderia. Iñigo Irisarri, per la seva part, seurà a la banqueta per dirigir el conjunt de Cerdanyola.
Des de l’empat aconseguit a l’anada i el repartiment de punts entre Cerdanyola FC i Manlleu, el club verd i blanc ha incorporat nous jugadors. En la línia defensiva, han arribat Uri Serra i David López, que aporten alçada, velocitat i contundència al conjunt. El mig camp s’ha reforçat amb Edu Soler i Oriol Molins, que aporten el seu toc i construcció de joc, així com la potència en els seus xuts des de fora de l’àrea. I en la línia ofensiva, comptem amb l’arribada de Puchi i Alan Àvila, cedit pel RCD Espanyol.
El Cerdanyola FC arriba a Manlleu situat en la 13ena posició de la taula, amb 29 punts, empatat amb Santboià, Masnou i Vilafranca, amb un partit menys.

Una acció del partit d'anada (1-1) / Viu el Manlleu



Possible 11 del Cerdanyola


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada