Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 14 de gener del 2014

"Guió defectuós"
Crònica del Terrassa FC 1-0 AEC Manlleu

El Manlleu perd a Terrassa el primer partit fora de casa de la temporada. Tot i això, es perden més que tres punts. Manel Sala es va retirar lesionat i estarà entre 2 i 3 setmanes de baixa, Putxi, expulsat, i Manu Moreno amb 5 grogues, no jugaran davant del Masnou.
El guió dels partits fora de casa va sortir malament, i el Manlleu va perdre l'imbatibilitat, en un partit més aviat trist i per oblidar pels manlleuencs.

El Manlleu perd el primer partit a domicili / Juanma Medina

El partit
1a part

Va arribar el dia. El dia en el que el Manlleu mostrés la seva pitjor versió com a visitant. El dia en el que el Manlleu va caure fora de casa després d’una volta invicte. L’equip va mostrar moltes carències de cara a porteria i va perdre contra un Terrassa bastant inferior a les seves possibilitats. Tot i això el partit va començar animat. I és que les coses podrien haver anat molt diferent si, al minut 5 de joc, Manel Sala hagués convertit el que va acabar sent una de les ocasions més clares del partit. Bona posició de xut i el davanter va provar una vaselina que va marxar massa alta. Dos minuts després, falta innocent a la frontal de l’àrea i magistral llançament de Jaime que feia impossible l’estirada d’un correcte Ivan González. El cert és que els locals van tenir el domini de la pilota durant tot el primer temps. Traient la pilota jugada des de darrere els egarencs van dominar sense masses problemes a un Manlleu que es limitava a aguantar. Tot i això, no trobaven profunditat per superar la defensa manlleuenca.
Corria el minut 20 de partit quan va arribar la mala notícia del dia. A l’hora de refusar un córner, Manel Sala s’estirava per tocar la pilota i notava una estrebada a la part posterior de la cuixa. Les alarmes es van encendre a la banqueta i, després d’uns minuts de desconcert, el davanter no va poder continuar. Fortet va ocupar el seu lloc en una primera part amb poques ocasions, menys ritme i el Manlleu encara dins del partit.

El Terrassa celebrant l'únic gol del partit / Juanma Medina

2a part

A la represa els locals van avançar línies. Gallar va disposar de dues bones ocasions per establir una sentència que van perdonar. El Manlleu va avançar línies, sobretot amb l’entrada d’Ivan Fernández per Seuma, però estava faltat de presència ofensiva. El que va tenir les millors ocasions manlleuenques, però, va ser Fortet. El davanter va tenir la primera ocasió en un u contra u que el porter Ortega va resoldre amb una bona intervenció. La segona oportunitat, un xut des de la frontal de l’àrea que va sortir mossegat per acabar a les mans del porter. El Terrassa seguia dominant, però la falta de contundència i efectivitat de cara porteria deixava l’enfrontament amb una avantatge mínima. A mesura que avançaven els minuts, el partit es va fer llarg pels locals. Manu Moreno va ser un dels jugadors més destacats del Manlleu, estirant l’equip per la banda esquerra i, a més de complir en defensa, aportant agressivitat en atac.  Sergio Ginés ho intentava amb més cor que cap, faltat d’ajudes amb les qui trenar bones jugades, i Ivan Fernández i Fortet van tenir alguna aproximació més a la porteria d’Ortega però sense perill. A les acaballes, una altra mala notícia. Putxi era expulsat per una segona targeta groga molt rigorosa i no jugarà davant el Masnou.

Sergio Ginés lluitant la pilota amb un jugador egarenc / Juanma Medina

El partit va acabar amb 1 a 0. Victòria per un mal Terrassa que va aprofitar la mala imatge d’un Manlleu inofensiu. Aquesta derrota allunya els manlleuencs de les posicions nobles, quedant-se amb 29 punts. Propera destinació, el Masnou a casa. Oportunitat molt bona per començar a guanyar a casa tots els punts que s’hi van perdre en la primera volta.

Fitxa tècnica
Terrassa: Ortega, Oriol Dot, Sergi Pérez, Mario (C), Javi González, Héctor, Gallar (Pedro García, 85'), Batanero (Iván Álvarez, 77'), Marc Vilajosana (Juancho, 68'), Jaime i Montoro.

Manlleu: Iván González, Masoliver, Archi, Juanjo, Manu Moreno, Seuma (Iván Fernández, 45'), Putxi, Gely (C), Sergio Ginés, Ramon Masó (Muntada, 75') i Manel Sala (Fortet, 25').

Gols: 1-0, Jaime (9')

Àrbitre: Albert Catlà Ferran. Malament. Va amonestar amb targeta groga els locals Oriol Dot (18') i Gallar (78'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Archi (52') i Manu Moreno (79'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant expulsió al visitant Putxi (60' i 82').

MMVP del Terrassa - Manlleu

Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts a... MANU MORENO: Fondista. Quan el Manlleu més necessitava apretar, va aparèixer l'incansable Manu Moreno. Durant un període de minuts a la segona meitat, Manu va estirar l'equip per la banda esquerra arribant fins a línia de fons i donant assistències. A més a més i com ens té acostumats, fi en defensa.

2 Punts a... GELY: Incansable. Novament bon partit de Gely al mig del camp. Era el primer home en defensar i el primer en atacar. El poc perill neixia de les botes de Gely i les recuperacions al mig del camp.

1 Punt a... ARCHI: Orgullós. Bon treball defensiu del Manlleu en general. A la segona part, el Manlleu va estirar més les línies i això va suposar més forats al darrera. La contundència i seguretat d'Archi van impedir que el Manlleu rebés més gols. Va treure l'orgull.

Les declaracions de Jordi Dot

·"Hem tingut un parell de contres al principi que si ens posem 0 a 1 el partit canvia radicalment."

·"A la primera part no hem competit. No hi ha hagut actitud a l'hora de presionar. El camp se'ns ha fet molt gran."

·"A la segona part ells han perdonat, però al final en Fortet n'ha tingut dues i ells no les tenien clares. El Terrassa ha fet un bon partit i nosaltres a la primera part no hem estat el Manlleu treballador, el Manlleu que roba que no deixa tranquil. A la segona hem anat més a pel partit però a la contra ens podien haver sentenciat."

·"Queden 18 jornades, estem molt lluny de tornar a fer el playoff, però aquesta plantilla no es pot conformar en salvar-se i prou. No podem baixar els braços i dir anar fent, perquè per anar fent, més val no estar-hi."

·"Això de les expulsions és un tema que se'n va. No m'hi puc estar. Quan els veus amb corbates i que es tirant fotos i després si ensenya targetes a una mà, totes ho són. Ell interpreta que són mans de Putxi i jo interpreto que se la podia haver estalviat."