Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 16 de desembre del 2013

"Amb pas ferm"
Crònica del Vilafranca 0-2 Manlleu

Els jugadors del Manlleu celebrant el segon gol / Viu el Manlleu

Les coses van de cara i, actualment, el Manlleu és un dels equips més en forma de Tercera Divisió. La solidesa defensiva i l’efectivitat en la línia d’atac han portat als osonencs a encadenar quatre victòries consecutives. El passat diumenge, en un partit marcat per la desagradable lesió del local Valerio que va haver de ser evacuat amb ambulància, una nova genialitat de Manel Sala i l’astúcia de Sergio Ginés van tombar un Vilafranca massa irregular en els 90 minuts.

El partit
1a part

El Vilafranca rebia un dels seus rivals preferits, un Manlleu que havia caigut en les seves dues darreres visites al Penedès. En els primers minuts els locals van imposar el seu ritme de joc, amb molta intensitat al mig del camp i molta presència al camp contrari. El Manlleu, en canvi, es defensava amb consistència, fins que va arribar la mala notícia del partit (20’). En una disputa aèria entre el manlleuenc Fran Erencia i el vilafranquí Valerio, es va produïr un impacte amb els dos caps fent que el jugador local caigués desplomat al terreny de joc. El partit es va aturar per atendre a un Valerio que va recuperar la consciència gràcies a les intervencions mèdiques i va ser traslladat a l'hospital.

El partit es va reprendre 20 minuts després amb un Manlleu molt millorat. Tant que, en tan sols dos minuts més tard, l’equip es va avançar. El que era un refús bombejat de la defensa del Vilafranca, Manel Sala ho va convertir en una voleia espectacular, des de 30 metres, engaltant la pilota sense que toqués al terra, que va perforar la porteria de Ramírez. L’equip de Jordi Dot s’avançava en un moment psicològic, i és que el gol va enfonsar al Vilafranca. Els locals van perdre la intensitat inicial i això ho va aprofitar el Manlleu per sentenciar. Ivan Fernández i Manel Sala van avisar, fins que una indecisió defensiva l’aprofitava Sergio Ginés per anticipar-se i marcar a plaer. Una diana que posava les coses molt de cara pels homes de Jordi Dot.

La mala notícia del partit, el gran ensurt del local Valerio / Viu el Manlleu


2a part

Al Vilafranca l’hi va costar refer-se d’aquest cop. De fet, en l’inici del segon temps va ser Manel Sala qui va tenir a les seves botes el tercer gol. El davanter osonenc va ser tombat dins de l’àrea quan es disposava a xutar, però l’àrbitre no va assenyalar penal. Mica en mica els del Penedès van agafat les regnes del partit i van posat a prova la parella de centrals manlleuencs, formada de nou per Archi i Fran Erencia, que es va mostrar impassible. En el tram final, el partit es va escalfar. L’àrbitre va començar a ensenyar targetes sense fre i l’enfrontament es va descontrolar. En una, l'àrbitre va expulsar al manlleuenc Marc Francolí que estava a la banqueta. El Vilafranca va gaudir d’arribades dins de l’àrea, incloses dues caigudes de Santi Triguero dins l’àrea que no van ser considerades penal pel col·legiat i el resultat no es va moure.

Així va acabar un partit que permet al Manlleu, que encara jo ha perdut a domicili en la present temporada, treure el cap a la lluita pel playoff.

Aprofitem també per donar molts ànims al jugador del Vilafranca Oscar Valerio, i que torni el més aviat possible als terrenys de joc.

La banqueta del Manlleu, celebrant el gol de Manel Sala / Viu el Manlleu


Fitxa tècnica
FC Vilafranca: Marc Ramírez, Javi González (Eric Roca, 65'), Domínguez, Marcos Garcia, Font, Oriol Molins, Antolínez, Boira, Valerio (Eloi Jiménez, 21'), Lora i Santi Triguero.

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Manu Moreno, Putxi, Iván Fernández (Joan Muntada, 65'), Gely, Sergio Ginés, Ramon Masó i Manel Sala. 

Gols: 0-1, Manel Sala (23'); 0-2, Sergio Ginés (41')

Àrbitre: Jose María Rodríguez Enrique. Malament. Va amonestar amb targeta groga els locals Marcos Garcia (26') i Domínguez (56'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Archi (46') i Barragán (88'). Va amonestar amb doble targeta groga i, per tant expulsió, al local Santi Triguero (69', 86'). Va amonestar amb targeta vermella directa el visitant Marc Francolí (63').

MMVP del Vilafranca - Manlleu
Els dos integrants de Viu el Manlleu, donem els punts a:

3 Punts a... MANEL SALA: Decisiu. Novament gran partit d'un dels jugadors més en forma de la Tercera Divisió. És un mal de cap pels defenses gràcies al seu gran repertori de recursos. A Vilafranca, novament gol per emmarcar. L'onzè. Pitxitxi.

2 Punts a... SERGIO GINÉS: Recompensat. Molt bon treball de l'extrem manlleuenc, que, després d'intentar-ho en diversos partits, es retrobava amb el gol, el segon enguany. La velocitat és la seva gran arma, i la sap aprofitar.

1 Punt a... FRAN ERENCIA: Impassible. Un altre partit, i ja en van uns quans, Fran Erencia es mostra tot un mur a la defensa manlleuenca juntament amb Archi. Nou gran treball defensiu de la torre del Manlleu, especialment i, com no, al joc aeri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada