Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 19 de desembre del 2013

J.18, Anàlisi del rival: Palamós CF, per Oscar Fraile (@OscarFraile)



Bona ratxa per acabar l’any


El Palamós Club de Futbol visita el pròxim diumenge l’estadi municipal de Manlleu per enfrontar-se a l’equip entrenat per Jordi Dot. Una molt bona manera d’acabar un any 2013 ple d’emocions. Manlleu i Palamós són dos rivals directes, lluiten per apropar-se cada vegada més a la zona de playoff d’ascens a la Segona Divisió B.

Però com arriba el Palamós?

Victòria contra l’Europa al Nou Sardenya i contra el Cerdanyola al Nou Estadi. Dues victòries consecutives que confirmen el bon moment de forma de l’equip que dirigia Jordi Guerrero. L’estabilitat institucional que està aportant el president Joan Pau Pérez i la seva junta directiva fa que l’equip només s’hagi de centrar en el que li pertoca, guanyar partits i convèncer jugant. Fins aleshores han complert. Les han vist de tots colors i ara els està tocant gaudir. Ho està fent Sergi Arimany, que la setmana passada va anotar el seu primer hat-trick a Tercera amb el Palamós. Ho està fent Javi Revert, pitxitxi però que no marca des de fa unes jornades. I també ho fan Badre i Àlex Fernández, del planter palamosí. El Palamós és un dels equips amb millor ratxa de resultats, juntament amb el Manlleu. A més els palamosins són líders en capacitat golejadora. El que toca ara és reafirmar aquestes bones sensacions fora de casa, on no guanya des del 2007. Un dels millors partits de la jornada, sens dubte.

11 del Palamós vs. Rapitenca / Sergi Cortés - fanspalamoscf.com

El millor regal que poden portar els reis a l’afició del degà és que un dels jugadors més desequilibrants, Pugui, tornarà als terrenys de joc a Manlleu després d’unes setmanes lesionat. Serà un dels factors que pugui –mai millor dit- decantar la balança. 109 quilòmetres separen Manlleu i Palamós, tres mil habitants de diferència a favor dels locals i 26 punts a la classificació, a només cinc de playoff.

Aquest partit també és un partit d’al·licients. Manel Sala, amb 11 gols, rep a Javi Revert i Sergi Arimany amb 16 entre els dos. Una oportunitat magnifica per demostrar que aquest any sí, el Palamós pot aspirar a alguna cosa més que a la permanència. Si més no, a fer bon futbol i demostrar que es mereix visitar ciutats com la de Manlleu. Bon partit i bon horari, espectacle assegurat!

La principal arma del Palamós té nom i cognom: Javi Revert / palamoscf.blogspot.com


La última hora del Palamós - Manlleu és que avui s'ha fet oficial que el ja exentrenador del Palamós, Jordi Guerrero, serà el segon entrados del Girona a la segona divisió A. 
Per tant, el Palamós viatjarà a Manlleu amb un substitut. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada