Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 12 de desembre del 2013

J.14, Anàlisi del rival: FC Vilafranca, per Lluís Montaner (@lapreviafcv)



La irregularitat del Vilafranca posa a prova el Manlleu

El FC Vilafranca arriba al partit de diumenge amb la necessitat imperiosa de guanyar.
Vista l'evolució del degà penedesenc al llarg del que portem de campionat, podem afirmar que l'equip de Delfí Ferreres és un conjunt de ratxes. Va començar la Lliga amb molts dubtes i no va assolir la primera victòria fins la Jornada 5 (al camp de la Gramenet). Posteriorment encadenà una bona sèrie de resultats (amb victòries de prestigi davant rivals com Palamós, Terrassa o Cornellà). Actualment torna a estar immers en una mala dinàmica que l'ha portat a sumar només 3 punts dels darrers 15 possibles.

11 del Vilafranca davant de l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat








LaLa d'enguany està sent una temporada amb molts canvis a tots els àmbits del club. El jove Joan Soler 'Giró' assumí la presidència després de la marxa del sempitern Pere Montserrat que abandonava l'entitat després de 23 anys al capdavant (en 2 etapes diferents). La banqueta vilafranquina també ha estat objecte de renovació. Després de 4 anys d'èxits, amb Puchi al post de comandament, la nova Junta Directiva apostà per Delfí Ferreres (ex Vilanova Geltrú) com a màxim responsable de la parcel·la esportiva. Tot i que el nou entrenador confià, en part i des d'un principi, en el bloc que havia quedat de l'any passat, mica en mica jugadors emblemàtics (com ara Joni Puchi o Bacaicoa entre d'altres) han anat abandonant el club. També s'han fet incorporacions de renom a la categoria com són Santi Triguero (actual màxim golejador de l'equip), Boira o Marc Ramírez.

Santi Triguero, golejador nat / Twitter @SantiTriguero11


Instal·lat a la zona mitja-baixa de la taula, el FC Vilafranca no té cap altre objectiu que la permanència. I tot i que actualment sembli que no hagi de patir en excés per a assolir-la, els possibles descensos compensats d'equips de 2a B a final de temporada poden complicar la vida a una gran quantitat d'equips que, com el degà penedesenc, viuran al llarg de la Lliga en aquesta zona calenta de la classificació.

Des de Viu el Manlleu volem enviar una abraçada a tots els vilafranquins i seguidors del FC Vilafranca i la família de Modesto Lobato, que ens ha deixat aquesta setmana. Descansi en pau.


Podeu seguir tota l'actualitat del FC Vilafranca al bloc de Lluís Montaner:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada