Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 15 de novembre del 2013

Prèvia J.14: AEC Manlleu - UE Vilassar




Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu






El Manlleu encara aquest proper diumenge un dels partits més importants de la temporada. Rep el Vilassar al Municipal d'esports amb la necessitat de sumar 3 punts que els permetin agafar aire i sobretot recuperar la confiança. Bixes importants, la d'Uri Martínez que no tornarà fins el 2014, i avui mateix hem sabut la més que probable baixa de Gely pel partit de diumenge. 

Radiografia de l'equip
A excepció de les baixes esmentades de Gely i Uri Martínez a més de la coneguda de Juanjo, Jordi Dot podrà comptar amb tots els seus homes per jugar davant del Vilassar de Mar. Partit complicat, amb un rival que passa pel millor moment de la temporada (tot i estar en zona de descens) i que no posarà les coses gens fàcil. El Manlleu vol apagar el foc que hi ha al Municipal després de 5 derrotes en 6 partits. Dit de manera més vulgar, l'equip vol "callar boques" i guanyar un partit que li suposaria una gran injecció de confiança i de moral. 
Els manlleuencs arriben al partit després de treure un punt de la seva visita a Rubí i sabent que la victòria contra el Vilassar és important tant per allunyar-se de la zona de descens com per arrencar amb una bona dinàmica en un dels trams importants de la temporada.
Poques baixes, però destacades les del Manlleu, la última, Òscar Gely que es lesionava en l'entrenament d'ahir dijous i és baixa més que probable per diumenge, un lloc que segurament serà substituït per Iván Fernández.
De cara el partit, és important mantenir i recuperar la solidesa defensiva, i sobretot que es tradueixi a la pràctica el que deia Jordi Dot al final de la setmana passada, que els equips contraris els costés una mica més fer gol. I, evidentment, aprofitar les ocasions que es tinguin a davant que ja sabem que en aquesta categoria un gol és realment important.

Una petita final pel Manlleu doncs aquest partit de diumenge contra el Vilassar, que ha de servir per marcar una mica quin ha de ser el camí que ha de seguir l'equip.

El nostre 11 titular


·Masó al lateral i Iván a la mitja punta. La setmana passada, vam veure a la primera part com Sergio Ginés jugava de mitja punta. No va estar-hi gaire còmode, i per això, aquesta setmana apostem perquè un jugador d'aquesta posició com és Iván Fernández hi entri com a titular al lloc de Gely. Això suposaria la baixa de Manu Moreno al lateral, lloc que l'ocuparia Ramon Masó.

·Seuma, d'inici. Contra el Rubí va ser un canvi crucial per agafar aire. Ara, apostem que aporti oxigen des del principi. Ocuparà la posició de doble pivot al costat de Putxi.


La temporada passada...

Manlleu 2-1 Vilassar de Mar (Baruc i Manel Sala) Jornada 15, 9-12-2012
Els visitants s'avançaven ben d'hora al partit, però primer Baruc de penal i després Manel Sala als últims minuts donaven la volta al marcador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada