Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 22 de novembre del 2013

Prèvia J15: FC Santfeliuenc - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu
El Manlleu visita dissabte el camp de Les Grasses per enfrontar-se al Santfeliuenc. Partit complicat davant un rival complicat, que a un sol punt del playoff, està sent l'equip revelació de la categoria tot just l'any del seu ascens. S'haurà de lluitar contra un equip realment complicat, un camp petit i un públic rival que està molt a sobre del seu equip. Però el Manlleu arriba amb les piles carregades i ple de moral, per intentar aconseguir els seus dos objectius: Sumar la segona victòria consecutiva i seguir invictes a domicili.


La radiografia de l'equip
Reforçat anímicament arriba el Manlleu per jugar davant del Santfeliuenc. La victòria davant del Vilassar el passat cap de setmana donava molta moral a uns jugadors acostumats a marxar tristos cada setmana del Municipal. A fora però, ja sabem que les coses estan anant millor. El Manlleu és l'únic equip de la Tercera Divisió que no coneix la derrota fora de casa i vol seguir allargant la ratxa a Sant Feliu de Llobregat
Un Manlleu que compta amb les baixes segures d'Uri Martínez per lesió i Putxi i Ramon Masó per sanció a més a més de la quasi segura baixa de Gely també per lesió. La gran notícia arriba agafada de la mà de Juanjo Sanmartín, el qual ja recuperat de la seva greu lesió al genoll, i torna a entrar a una convocatòria després de nou mesos lesionat.
Maldecaps doncs per Jordi Dot per organitzar un possible 11. El qui està clar que jugarà serà Manel Sala, que es troba en un gran moment sent a hores d'ara el davanter més en forma de la categoria. Ha de seguir amb la plena confiança que té i seguiran arribant gols del killer manlleuenc,.
Una setmana més, volem remarcar que serà important aprofitar les ocasions que es tinguin per marcar, però, sobretot, i en la línia del que comenta Jordi Dot a sala de premsa, s'ha de vigilar i donar més dificultats a l'equip rival per fer un gol al Manlleu. La setmana passada, contra el Vilassar, es va donar un altre cas.
Solidesa defensiva i efectivitat en atac, juntament amb el saber contrarrestar elnnombre de baixes amb jugadors que ja estan mostrant un bon rendiment. 

Malauradament ahir no vam tenir cap article sobre el rival del Manlleu, el Santfeliuenc. Hem comentat que està sent l'equip revelació de la temporada, i hem de tenir en compte jugadors com Bolaños, Josele o Pacheco que porten molt perill i sobretot a casa seva. 

Demà, a les 18h, partit per seguir la bona dinàmica d'un Manlleu que necessita els 3 punts per confirmar la recuperació.

El nostre 11 titular



Hi han nombroses i importants baixes aquesta jornada (Uri Martínez, Gely, Ramon Masó i Putxi), per tant, toca que jugadors agafin responsabilitats i facin un pas endavant.
Aquest és l'onze titular pel qual apostem pel partit davant el Santfeliuenc.

·Entra Manu Moreno per Ramon Masó. Degut a l'expulsió de Masó en el partit davant del Vilassar, entrarà Manu Moreno al lateral. Un jugador amb recorregut i que s'entén molt bé a Sergio Ginés, que també el pot ajudar a agafar confiança.

·Mig del camp inèdit. Sense Gely i Putxi, el mig del camp del Manlleu queden en mans de dos homes que poc en coincidit com a doble pivot. Seuma i Iván Fernández surtiran d'inici per intentar guanyar el mig del camp sobretot en el terreny físic. Amb un Seuma més conservador i un Iván més atrevit el Manlleu buscarà desequilibrar amb un joc molt fàcil a la zona del mig del camp.

·Fortet, parella de Manel Sala. Amb abscència de mitjos, el joc del Manlleu hauria de canviar. I el canvi provoca una parella de dos davanters a davant com poden ser Fortet i Manel Sala. El segon segur que jugarà, i el primer també és molt que probable. Camp petit, Fortet ha d'aportar principalment joc aeri en pilotes llargues o jugades a pilota parada i sobretot despenjar pilotes per Manel Sala o per les incorporacions dels extrems.

·Perquè el pas del 4-2-3-1 al 4-4-2? Molt senzill. Falta de recursos pot suposar un canvi de plantejament tàctic i, en aquest cas, apostem perquè el Manlleu surti amb un 4-4-2 amb els extrems donant ajudes constants als mitjos, ja que per exemple, a Seuma li costa més tirar endavant i a Iván Fernández li costa més tornar un cop s'ha incorporat a l'atac. 
Veurem si serà finalment aquest el sistema que utilitzen els místers del Manlleu.


Tot apunt doncs, per veure un nou bon partit de la Tercera Divisió.
Recordem, dissabte a les 18h, Santfeliuenc - Manlleu.

1 comentari:

  1. DARRERA HORA: AITOR CASTILLO del Juvenil B amb 16 anys Convocat amb el PRIMER EQUIP del Manlleu en la Jornada 15 FC.SANT FELIUENC/AEC.MANLLEU de Tercera

    ResponElimina