Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 8 de novembre del 2013

Prèvia J13: UE Rubí - AEC Manlleu





Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu






Seguir sense perdre fora de casa i intentar reedreçar el rumb són els objectius de la visita del Manlleu al camp del Rubí, a Can Rosés. Un camp complicat i un rival complicat, un Rubí que està en playoff i que està sent l'equip que consolida el seu paper d'equip temut. 
Per altra banda, el Manlleu vol començar a esvaïr dubtes i seguir fort fora de casa on encara no coneix la derrota.

La radiografia de l'equip
El Manlleu arriba al partit contra el Rubí tocat. Tocat pels resultats a casa i perquè veu com li costa molt marcar. Sabem i és ben cert que el treball ofensiu del Manlleu va molt just i per això es reitera setmana a setmana que s'han d'aprofitar les ocasions que es tinguin. Sense cap mena de dubte serà un dels punts clau que ha de millorar l'equip de Jordi Dot si vol treure quelcom positiu del Vallès. 
Un Manlleu que recupera a Fran Erencia  a l'eix de la defensa després d'estar un partit sancionat, però que per contra perd a Uri Martínez per lesió.
Serà més o menys, però no es pot negar que el Manlleu no hagi sortit a competir cap partit. El grup és conscient de la situació i tant jugadors com entrenadors tenen la fòrmula per mirar endavant. Un partit on els detalls seran molt importants, aprofitar per exemple, el bon moment de forma de Sergio Ginés, que Manel Sala es retrobi amb el gol, l'aportació física de Fortet i sobretot consolidar la seguretat defensiva que mostra la parella Archi-Fran Erencia.
Serà important que el Manlleu pensi única i exclusivament en el partit i deixi estar problemes del passat i preocupacions del futur. Si volen, en saben. I molt. I diumenge el Rubí ha de caure a costa de la millor versió del Manlleu.

El nostre 11 titular:




· Retorn després de les sancions. Barragán i Fran Erencia tornen després de cumplir els seus respectius partits de sanció. Dos peces fonamentals de la defensa manlleuenca que tornen per intentar rebaixar el nombre de gols encaixats per partit. A més a més Fran donarà aquell plus d'alçada que tant bé va en tots els equips.

·I també retorn després de la lesió. Seuma tornarà a fer parella al doble pivot amb Putxi. Després de patir molèsties el genoll, diumenge pot tornar a la titularitat davant del Rubí.

·Manel Sala com a pur davanter. Amb Uri Martínez lesionat i amb Fortet com a revolsiu, hem apostat perquè Manel Sala jugui sol en punta, això si, cobert molt bé per Gely a la mitja punta. L'altre opció seria treure Seuma i endarrerir Gely per fer entrar o Iván Fernández o Fortet, tot i que creiem que té més números l'entrada de Gely a la mitja punta.

La temporada passada...
Rubí 0-1 Manlleu (Baruc), 16 de desembre del 2012, Jornada 16
El Manlleu aconseguia una bona victòria abans de marxar de vacances de nadal. Un solitari gol de Baruc va donar els 3 punts al Manlleu davant d'un bon Rubí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada