Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 14 de novembre del 2013

J.14, Anàlisi del rival: UE Vilassar de Mar, per Pep Vidal (@masnoublog



La Unió Esportiva Vilassar de Mar arribarà a Manlleu probablement en el millor moment de la temporada. Malgrat que l'equip continua en zona de descens, les conclusions dels darrers tres partits han estat positives al marge dels resultats. Tot i així, el balanç global de les tretze jornades de competició no ha estat l'esperat i comença a ser urgent un canvi de dinàmica per no despenjar-se de la lluita per la permanència, el que és l'objectiu clar del club.

El Vilassar està en zona de descens després de 13 jornades / Àngel Garreta

Moltes coses han canviat a l'equip respecte la temporada passada. Començant per la banqueta, on Toni Fuentes va rellevar Manel Moya després de tres temporades al càrrec introduïnt un fort canvi d'estil. El nou tècnic va venir acompanyat de fins a set jugadors del seu anterior club (el Vilassar de Dalt) i va realitzar un gran nombre d'incorporacions, l'última de les quals ha estat Dani Arqués, arribat aquesta mateixa setmana del Mollet. En resum, només l'ex porter del Manlleu Imanol, el central Peque, el capità Edu Domingo i els joves Adri Escribano, Guille i Jonathan continuen al conjunt vilassarenc.

El Vilassar encara no ha sumat cap punt a domicili / Àngel Garreta

Després d'una pretemporada força esperançadora, l'equip va tenir un estrany inici amb tres partits consecutius a casa en els que va ser incapaç d'estrenar el compte de victòries. Tot i la golejada en el derbi contra el Masnou fa un mes i mig, continuats errors greus en defensa i la malastrugança en els minuts finals van portar als de Toni Fuentes a la zona de descens, en la que hi porta immers tres setmanes. Precisament en aquests tres darrers partits el joc ha millorat considerablement mereixent més en tots ells (fins i tot en la visita al Nou Sardenya) i concretant, per fi, la segona victòria de la temporada diumenge passat al Xevi Ramon contra el Cerdanyola.

Acabar de capgirar aquesta situació passa per poder treure alguna cosa positiva de la complicada visita a Osona. Els maresmencs són fins ara l'únic equip de la Tercera Divisió que no ha sumat ni un punt a domicili i, per tant, el favorit és el Manlleu però en aquesta categoria les sorpreses són constants. L'alta moral dels jugadors després de trencar amb una ratxa de cinc derrotes serà una de les principals bases per intentar trencar els pronòstics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada