Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 25 d’octubre del 2013

Prèvia J.11: UE Figueres - AEC Manlleu





Segueix el partit al twitter:
@ViuelManlleu






El Manlleu visita aquest diumenge el bonic estadi de Vilatenim amb la intenció de buscar una victòria que arregli la derrota de la setmana passada a casa i, sobretot, amb la missió de trobar el gol que tant s'està resistint. Baixes importants per Jordi Dot, ja que Archi no podrà jugar per acumulació de targetes i Dani Barragán es perdrà els dos següents ja que ha estat sancionat per increpar a l'àrbitre del Manlleu - Pobla.

La radiografia de l'equip
Partit complicat el que té el Manlleu aquest diumenge. Al davant, un Figueres que tot i no està bé al fortí de Vilatenim aquesta temporada, tal i com ens escrivia ahir en Lluís Ribera en aquest article, segur que posarà les coses molt complicades als manlleuencs. 
Un Manlleu que arriba ferit a aquest partir després de la derrota de l'estranya derrota de la setmana passada a casa davant la Pobla de Mafumet, i que necessita una victòria per tornar a arrencar una ratxa positiva.
I ho farà sense dos pilars essencials de l'equip, com són Archi i Barragán, tots dos sancionats. 
Recordem però que el Manlleu està treient endavant tots els partits a domicili, on encara no coneix la derrota. A Figueres, el punt clau perquè el conjunt de Jordi Dot pugui treure endavant el partit serà aprofitar totes les ocasions que no van poder entrar la setmana passada, rematar sense pietat i amb més gana que mai per fer gol. 
Un camp gran, on es pot jugar molt per bandes, pot ser propici pel Manlleu i per jugadors com Sergio Ginés o Marc Francolí que encara han de trobar el seu millor moment de forma. I això si, Manel Sala ha de ser el killer matador d'un equip que li falta gol, un gol que també li aniria molt bé a Uri Martínez per veure si agafa més confiança en si mateix.
Diumenge, primer partit dels quatre que li venen a sobre al Manlleu d'alta dificultat. 
Figueres, Ascó, Santfeliuenc i Rubí. Tot comença a Figueres, l'equip ho sap, Jordi Dot ho sap i lluitaran per aconseguir una meritòria victòria de l'Empordà.
La nota és que fins a tres jugadors del Manlleu estan a una targeta de la suspensió: Fran Erencia, Putxi i Ramon Masó.

El nostre 11 titular



·S'estrena Iván González. El jove porter manlleuenc debutarà aquest cap de setmana a la Tercera Divisió. Aquesta temporada només va tenir minuts en pretemporada, on es van poder treure poques conclusions. Diumenge, partit important per l'equip i per ell mateix, on es començarà a posar nota al "perquè" es va apostar per ell. 
També haurà d'entrar a la convocatòria un jugador del juvenil.

·Gely torna a l'eix de la defensa. Amb Archi sancionat, Gely tornarà a jugar de central en un 99% de les possibilitats. Va començar la temporada jugan-t'hi, però amb l'arribada de Fran Erencia la seva posició es va veure adelantada. Per tant, es recol·locarà de central donant entrada a Seuma al mig del camp al costat de Putxi.
L'altre 1% de possibilitats de que Gely no jugui de central, passa perquè Jordi Dot recol·loqui o bé a Seuma o a Putxi a l'eix de la defensa, tot i que tenint a Gely pràcticament aquesta opció ni es contempla.

·Amb dos puntes. Apostem per tornar al 4-4-2. Uri Martínez se'l veu molt més còmode jugant en punta, que no pas en partits que ha jugat més de mitja punta. De fet la setmana passada ja es va jugar amb aquest sistema i les ocasions van arribar. Es seguirà apostant per aquest estil de joc confiant amb la parella Uri-Manel, que de fet, són els qui han d'aportar el major nombre de gols a aquest equip.

La temporada passada...
Figueres 1-1 Manlleu (Baruc) 9 de setembre del 2012, Jornada 3
Empat del Manlleu a Vilatenim tot just a la 3a jornada del campionat de Lliga. El gol de Baruc empatava l'inicial de Marc Mas. Tot acabava de començar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada