Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 17 d’octubre del 2013

J.8 Anàlisi del rival: CF Pobla de Mafumet per Hélder Moya




La setena temporada del CF Pobla de Mafumet ha començat d’una manera irregular fruit de la gran quantitat de cares noves aquesta temporada, i que poc a poc es van adaptant al què els hi demana el tècnic Iván Moreno. El filial del Nàstic disposa de la segona plantilla del grup V de Tercera divisió amb la mitjana d’edat més jove, amb 21,04 anys, i aquesta joventut, lligada a l’adaptació dels futbolistes sempre s’han fet presents en els inicis dels campionats. Els conceptes i l’esquema tàctic d’Iván Moreno, que compleix la seva segona campanya dirigint al filial grana, són molts clares: bon tracte de pilota, iniciativa en el joc i guanyar, empatar o perdre amb la filosofia del treball en equip. Aquesta és la carta de presentació d’un CF Pobla de Mafumet que amb Santi Coch en els seus inicis a Tercera, després amb Kiko Ramírez i ara amb Iván Moreno sempre s’han mantingut.

11 de la Pobla de Mafumet / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


Si algun aspecte sempre presenta incògnites en els partits que aquest exercici juga el filial tarragoní és l’onze inicial. L’àmplia plantilla i l’excel·lent competitivitat dels jugadors pobletans li ho posen difícil al seu entrenador, que fins el dia d’avui, no ha repetit cap onze inicial en el que portem de lliga. La Pobla arriba a Manlleu després de sumar un triomf per 2 a 1 davant del Cerdanyola, i ara encara dues jornades amb dos desplaçaments fora de casa: Manlleu i Montañesa. Per aquest partit no hi podrà ser el defensa Marc Durán, sancionat amb un partit per l’expulsió de diumenge passat.


Per acabar, des del CF Pobla de Mafumet volem recordar l’especial figura del Pep Prat. La Pobla i el món del futbol més modest et segueixen trobant a faltar Pep. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada