Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 2 de setembre del 2013

"Un punt molt dur"

Crònica del CD Masnou 0 - 0 AEC Manlleu
Pep Prat, abraçant Francesc Cargol en el Vic 0-4 Manlleu (11-12) / David Fajula Jufré

L'AEC Manlleu està de dol. El passat dissabte al vespre, ens deixava el mític delegat del Manlleu  Pep Prat, més conegut com a Pep Bocata o Pep "Bocadillo". Una
pèrdua malauradament esperada, però que va agafar a tothom descol·locat.
Pep Prat era una persona molt estimada, molt respectada i que portava a dins una amabilitat extrema. Entitats, clubs, jugadors, entrenadors i excompanys de Pep Prat defensant l'escut del Manlleu han mostrat el seu condòl ja sigui a través de les xarxes socials o a l'enterrament que s'ha dut a terme avui dilluns a les 10h.
Pep Prat, un home totalment entregat al Manlleu, ens va deixar a l'edat de 60 anys.

Descansi en pau Pep, sempre et portarem a dins dels nostres cors.

El partit
L'endemà, el diumenge, el Manlleu es desplaçava fins el Maresme per disputar un dels partits més complicats anímicament de la història del club. Al davant, el Masnou, un rival rescent ascendit a la Tercera Divisió. Partit trist, avorrit i sense ocasions. Un dia per oblidar.

1a Part:
Una de les pitjors primeres parts de l'etapa de Jordi Dot com a entrenador. Això per part del Manlleu, però és que els locals també van aportar, i molt, a fer que la primera part fos somnífera. Molt poques ocasions a les àrees, moltes pilotades llargues i moltes imprecisions va tenir el Manlleu en els primers 45 minuts. Només cap al final de la primera part, Manel Sala ho provava amb algun xut que sortia molt alt per sobre la porteria local.
Per part dels locals, poc a dir també. Pere, el jugador més actiu del Masnou a la primera meitat, va realitzar un parell de xuts sense cap mena de problema per  Barragán.

2a Part:
A la segona part el joc es va tornar un pèl més atractiu. Va ser el Masnou el que va sortir amb més energia, però no era capaç de generar ocasions clares de perill. Això si, l'àrbitre no va xiular un clar penal per mans de Gely que hagués pogut canviar el signe del partit.
El Manlleu mica en mica va anar guanyant terreny, i als últims 20 minuts de partit va gaudir de les millors ocasions. Primer, era Fortet qui amb un cop de cap, estava a punt de fer el primer gol sinó fos perquè un defensa la va treure sota pals. Posteriorment, Marc Francolí ho va provar des de la frontal però el seu xut el va aturar el porter Fradera amb una gran estirada.

Al final del partit, empat a 0 entre el Masnou i el Manlleu en un partit per oblidar.

El Manlleu va viure un emotiu minut de silenci / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica:

Masnou: Fradera, Dani Fernández, Cristian, Pol, Moya, Maxime, Pere, Cáceres (Miki Estrada, 45'), Bauli (C) (Geri, 67'), Hector (Scott, 75') i Brian.

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Gely (C), Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma (Iván Fernández, 76'), Manel Sala, Marc Francolí i Fortet (Uri Martínez, 59').

Àrbitre: Jose María Rodríguez Enrique. Regular. Va amonestar amb targeta groga als locals Moya (10'), Dani Fernández (65') i Pere (88'). Va amonestar amb targeta groga als visitants Archi (18') i Putxi (90').

Archi, en el moment que va veure la targeta groga / Viu el Manlleu

L'MMVP del Masnou - Manlleu:

Els dos components de Viu el Manlleu, hem decidit donar els punts a:

3 Punts a... OT BOFILL: Revolució. Qui ho diria. Un juvenil que acaba de pujar aquest any, s'ha fet amb la titularitat en els dos primers partits de lliga. Treball, treball i treball. El problema estarà en què passarà quan es recuperi Ramon Masó. Manu Moreno, Ot i Masó es disputaran els dos laterals.

2 Punts a... ARCHI: Efectiu. Gran partit de l'arbucienc a l'eix de la defensa. Molt sòlid i sense complicar-se. Poc van tenir a fer els davanters del Masnou quan encaraven a Archi.

1 Punt a... MANEL SALA: Insistent. Va ser l'únic que no va parar d'intentar-ho. Demanava totes les pilotes i les lluitava totes. Va ser el jugador del Manlleu que més ho va provar. Va acabar el partit desesperat.

Ot intentant baixar una pilota / Viu el Manlleu

Les declaracions dels entrenadors:

Jordi Dot:

-"És un mal dia avui pel Manlleu. Encara que haguéssim guanyat 0-10, igualment hagués estat un mal dia."

-"Ens ha costat molt entrar al partit. El partit s'ha complicat perquè no arribàvem. Crec que hem estat massa directes."

-"Ens costa generar ocasions, però ho anirem millorant. Hem de tenir clar que venim de dos anys boníssims fent playoff i això no és gens fàcil."

-"El que voldria és tenir 6 punts. El que hem de fer és anar a competir contra el Cornellà i després a Sant Boi. El que vull és que mai perdem la cara als partits."

Miquel López:

-"Tot lo que sigui sumar al principi i més en la situació que estem és positiu. Teniem molt respecte a aquest partit perquè el Manlleu és un equip molt difícil de batre".

-"2 punts de 6 és poc. Hem de veure l'ampolla mig plena i hem de seguir treballant. D'aquí un mes i mig s'ha de notar el treball que s'està fent."

-"El físic dels equips ha començat a baixar a la segona part. Els dos equips hem tingut alguna ocasió a la represa, però el resultat és just i a partir d'aquí continuar treballant tant el Masnou com el Manlleu."