Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 10 de setembre del 2013

Prèvia J4: FC Santboià - AEC Manlleu







Segueix-lo al twitter:
@ViuelManlleu



La Diada de Catalunya es celebra amb futbol a la Tercera Divisió. El Manlleu visita el Joan Baptista Milà per enforntar-se al Santboià. Cap dels dos equips ha aconseguit una victòria en els primers tres partits de lliga, i per aquest motiu aquest partit es pot anunciar com un partit de necessitats.

Radiografia de l'equip:
Després de la derrota contra el Cornellà el passat cap de setmana, el Manlleu buscarà amb insistència la primera victòria de la temporada. Just tres dies després, dura prova al Joan Baptista Milà contra un Santboià que tot i no haver começat bé la temporada es postula com un dels equips que lluitaran per una de les places per entrar a playoff al final de temporada. Jugadors com Raúl Rodriguez (Olot), Fontanella (Gramanet) o Urbano (Vilassar) posaran molt complicada la victòria manlleuenca.


Un Manlleu que comptarà amb tots els seus efectius menys la coneguda baixa de Juanjo. L'únic dubte que hi ha és si Masoliver estarà en condicions per entrar a la convocatòria.

Serà interessant veure també si Jordi Dot fa rotacions respecte el partit contra el Cornellà. Molts jugadors acumulant molts minuts i cansanci, però el poc fons d'armari també complica aquestes rotacions. Per exemple, podria entrar Ramon Masó a la titularitat ja sigui de lateral o de migcampista.


L'altre gran dubte que ens porta la prèvia del partit de demà és si es jugarà amb el 4-2-3-1 que ha jugat sempre el Manlleu de Jordi Dot o bé si s'utilitzarà el 4-3-3 que es va utilitzar contra el Cornellà.

I, evidentment, el gol. Arribarà i amb ell el Manlleu que suma punts de tres en tres. N'estem segurs.

Pronòstic alineació Viu el Manlleu:


  • Apostem pel 4-3-3. Va donar bon resultat en el partit contra el Cornellà, sobretot a la zona del mig del camp on es va poder apreciar més toc.
  • Masó per Seuma. Grans partits de Seuma al costat de Putxi. Venia d'una petita lesió a la cuixa, i tants partits li poden passar factura. Pot ser un bon partit per començar-lo a la banqueta i que entri Masó, que també ve d'una lesió però que entra més fresc i al mig del camp, on pot donar més arribada que no pas el jove de la cantera. Veurem que decidirà Jordi Dot.
  • El gran dilema: Uri o Fortet. Apostem per Uri. Va jugar algo més que una part contra el Cornellà i va ser el millor partit que ha fet defensant la samarreta del Manlleu. Apretant bé la defensa, jugant amb criteri i amb atreviment. Se li exigeix un pèl més, detalls, com la col·locació tàctica i llegir més el joc, però tot arriba. 



El partit es disputarà dimecres 11 de setembre a les 18h al Joan Baptista Milà, a Sant Boi de Llobregat. Animem a la gent manlleuenca que no pot anar a la Via Catalana que s'acosti al camp. L'equip necessita l'afició més que mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada