Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 23 de setembre del 2013

"Injecció de moral"
Crònica del Castelldefels 1 - 2 Manlleu

Sergio Ginés, amb Uri al fons, celebrant el primer gol del Manlleu / Viu el Manlleu

Primera bona reacció del Manlleu davant del mal inici de Lliga. Un gol de Sergio Ginés al primer temps i un del debutant Fran Erencia a la segona meitat donen 3 punts molt importants a l'AEC Manlleu.

Ni tant sols l'àrbitre del partit va poder evitar la victòria visitant, això si, va carregar el Manlleu de targetes i va expulsar a Putxi amb una doble targeta groga per dues "faltetes".

L'àrbitre Carlos Ferrero Mansilla no va tenir pietat amb el Manlleu / Viu el Manlleu
El partit

1a part:

El Manlleu va saltar a la gespa d'Els Canyars de Castelldefels amb la intenció d'endur-se una victòria completament balsàmica. Després del mal partit contra el Gavà, el Manlleu sabia que no podia fallar.

Els manlleuencs van sortir molt concentrats i ja es veia que el partit agafaria el rumb correcte. Tot i això primera part igualda, però les oportunitats arribaven per la banda manlleuenca.
Al minut 16, Gely, que va fer un gran partit de migcampista, donava la pilota a l'espai per Sergio Ginés, però el seu xut el refusava el porter local Pociello. Just abans, l'àrbitre ensenyava targeta groga a Uri Martínez per simular un penal que era més que dubtós.
Tot això precedia l'acció del primer gol del partit. Al minut 20 de partit, gran arribada a línia de fons de Ramon Masó, que posava una precisa pilota al peu de Sergio Ginés que marcava a plaer el 0 a 1. Es posaven de cara les coses pels homes de Jordi Dot però l'alegria només durava 11 minuts. Al minut 31, penal més que rigurós de Seuma sobre Uri, el qual l'àrbitre no dubtava en xiular. Cano s'encarregava de transformar la pena màxima per posar l'empat a 1 al marcador amb el qual s'arribaria al final de la primera part.

Fran Erencia, va debutar amb gol i va fer un gran partit / Viu el Manlleu
2a part:
A la segona part les ocasions per perforar la porteria contrària destacaven per la seva absència fins que el Manlleu va aconseguir marcar el segon i definitiu gol. Després de més de 20 minuts de tempteig i on cap equip portava clar perill a la porteria contrària, el nouvingut Fran Erencia robava una pilota a la frontal de l'àrea i amb un xut fort i sec batia el porter del Castelldefels donant la victòria al Manlleu. Gran estrena del corpulent central defensant els colors quadribarrats.
Quedaven poc més de 20 minuts per endavant, i el Manlleu controlava la situació fins que, al minut 74, l'àrbitre del partit es va inventar una targeta groga per Putxi, la qual era la segona i per tant el migcampista manlleuenc era expulsat.
Amb un Manlleu amb 10 homes, els locals es van estirar i van tenir oportunitats clares, dues de les quals encara sembla impossible que els mariners no haguéssin aconseguit marcar el gol de l'empat.
Tot i això, el Manlleu va saber sobreposar-se al fet de jugar amb un home menys, i va patir fins el final per endur-se una importantíssima victòria d'un camp realment complicat.

Fitxa tècnica:
Castelldefels: Pociello, Jose Santos (Gilberto, 70'), Roky (Marc Martínez, 45'), Uri, Josué, Jorge Sánchez (C), Pol Roigé (Sergi Pastells, 45'), Oriol Cortés, Cervantes, Jony Fernández i Cano.

Manlleu: Barragán, Ot, Archi, Fran Erencia, Ramon Masó (Iván Fernández, 70'), Putxi, Seuma (Fortet, 70'), Gely (C), Uri Martínez, Sergio Ginés i Marc Francolí (Manu Moreno, 62').

Gols: 0-1, Sergio Ginés (20'); 1-1, Cano (p.) (31'); 1-2, Fran Erencia (69')

Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla. Desastrós. Va amonestar amb targeta groga el local Josué (28'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Uri Martínez (15'), Ramon Masó (28'), Fran Erencia (48'), Marc Francolí (54'), Barragán (60') i Manu Moreno (89'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant vermella el visitant Putxi (59', 74').

L'MMVP del Castelldefels - Manlleu:Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts per... ÒSCAR GELY: Líder. Gran partit del capità del Manlleu el dia que tornava al mig del camp. Bon partit tàcticament i sobretot, dirigint a l'equip des de dins del camp. Partit molt complet.

2 Punts per... URI MARTÍNEZ: Pencaire. Mica en mica el davanter del Manlleu va acostumant-se a l'equip i a la categoria. Davant el Castelldefels vam veure la seva faceta  més sacrificada, la de pressionar la defensa rival quan i on toca. A més, cada vegada deixa veure més la bona qualitat tècnica que porta dins.

1 Punt per... FRAN ERENCIA: Destacat. Destacat per la gran altura que té i destacat pel gran partit que va fer. Molt bé defensivament, intractable al salt i a més a més, golejador. Debut amb gol i curiosament i ell ho va dir al final del partit, no el va fer amb el cap, sinó amb el peu. Estrany fins i tot per ell mateix.