Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 26 d’agost del 2013

"Un quart d'hora fatídic liquida el Manlleu"

Crònica del Manlleu 1-2 Terrassa

El Manlleu perd el primer partit de lliga davant del Terrassa per 1 gol a 2. L'efectivitat dels egarencs a la primera part amb dos gols, aconsegueix derrotar un Manlleu que va ser superior a la segona part, en la qual només va aconseguir fer un gol en part gràcies a la gran actuació del porter visitant Ortega.
Manel Sala lluitant una pilota amb el visitant Oriol Dot / Viu el Manlleu

El partit:
1a part:

El Manlleu va començar el partit realment bé. Controlant bé el partit davant un Terrassa que realment espantava mirant els noms dels jugadors. Tot i això, al minut 10 va arribar la primera garrotada egarenca. Penal poc discutible de Gely, que el visitant Gallar marcava enganyant completament a Barragán. Els manlleuencs intentaven refer-se d'aquest gol sobretot utilitzant les bandes amb un Francolí realment actiu.
A la mitja hora de joc, nou cop dur pel Manlleu. Internada de Pedro per la banda dreta de l'atac del Terrassa, el qual el seu primer xut el refusava Barragán, però el rebot l'aprofitava Gallar per marcar a plaer el segon gol dels visitants i el segon del seu compte particular.
Arribava la mitja part amb un Manlleu tocat, que veia com en un quart d'hora el Terrassa encarrilava el partit amb molta efectivitat, davant la impotència i mala sort dels manlleuencs.

2a part:

A la segona part el Manlleu va sortir amb la clara intenció d'intentar remuntar el partit. Ben cert és però que el Terrassa hagués pogut sentenciar gràcies a Batanero, que va enviar dues pilotes al travesser amb dos magnífics serveis de falta. Després de molta insistència, el premi del gol va arribar al minut 76. Ràpida recuperació de Manel Sala a la frontal de l'àrea egarenca, que finalitzava amb un xut fort i impecable que entrava a la porteria visitant després de tocar el travesser. Tothom es va venir amunt i sabíem que ens esperava un final de partit d'infart.
Però, per sort del Terrassa i mala sort pel Manlleu, el partit a partir d'aquí es pot resumir amb un nom, Ortega. El porter visitant ho va parar absolutament tot. Les més destacades, un xut sec de Seuma des de la frontal de l'àrea que es colava per tot l'escaire i al minut 92, un xut de falta de Manel Sala teníen la resposta d'Ortega en forma de parades miraculoses.

Manel Sala celebrant l'únic gol del Manlleu / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica:

Manlleu: Barragán, Ot Bofill (Muntada, 70') , Archi, Gely (C), Manu Moreno, Putxi, Iván Fernández (Seuma, 45') , Marc Francolí, Manel Sala, Sergio Ginés i Fortet (Uri Martínez, 45')

Terrassa: Ortega, Oriol Dot, Sergi Pérez, Segarra, Montero (C), Mario, Gallar (Maldonado, 79') , Batanero (Josep, 70') , Pedro García, Jaime i Montoro (Edile, 83')

Gols: 0-1, Gallar (p.) (minut 10); 0-2, Gallar (minut 33); 1-2, Manel Sala (minut 76)

Àrbitre: Luis Pablo Querol. Malament. Va amonestar amb targeta groga els locals Iván Fernández (18'), Archi (23') i Putxi (86'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Segarra (76') i Mario (89').

La imatge:
Viu el Manlleu

En la celebració de l'únic gol del Manlleu, Manel Sala va córrer cap a la banda i li van donar aquesta pancarta, la qual va dirigida a l'ex delegat del Manlleu Pep Prat, més conegut com a "Pep Bocata", ja que passa per una situació delicada de salut.
Des de Viu el Manlleu ens sumem al suport cap a Pep Prat, tot un emblema de l'AEC Manlleu.

L'MMVP del Manlleu - Terrassa:

Per part nostre, hem triat els següents jugadors com a millors del Manlleu en el partit contra el Terrassa. En els propers dies penjarem els que ens heu fet arribar per twitter i que de fet, encara ens ho podeu enviar.

3 Punts per... MARC FRANCOLÍ: Motivat. En l'escalfament ja es veia un Marc Francolí molt motivat. Va tirar del carro en gran part del partit i les seves centrades portaven molt perill.

2 Punts per... MANEL SALA: Golejador. L'autor de l'únic gol del partit i el jugador que més ocasions va tenir per part del Manlleu. És important que el killer de l'equip comenci marcant i amb confiança la competició.

1 Punt per... PUTXI: Treballador. Com és habitual, ahir es van veure 10 Putxis sobre el camp. Era a tot arreu i a més a més, ahir era l'encarregat de repartir el joc al mig del camp.