Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimecres, 14 d’agost del 2013

PRÈVIA Trofeu Vila de Manlleu: AEC Manlleu - UE Sant Andreu










Segueix-lo a: @ViuElManlleu









Després de la derrota contra el Vic en el primer partit oficial, torna la preparació. El Sant Andreu serà el rival de l'AEC Manlleu en un enfrontament que servirà de presentació oficial de la nova plantilla davant l'afició, contra un dels equips potents de Segona B. Serà una bon examen pels homes de Jordi Dot.





Radiografia de l'equip

Mai agrada perdre un derbi, està clar. I tampoc agrada quedar fora d'una competició que havia agafat importància a Manlleu en els darrers anys, com és la Copa Catalunya, però l'equip ha de seguir les paraules de Jordi Dot un cop acabat el partit, valorant la proposta de joc de l'equip i la seva voluntat i esforç. Juanjo, Masoliver i Masó seran les úniques absències de la plantilla manlleuenca per presentar-se davant la seva afició i oferir un bon resultat que doni un cop de moral de cara a l'arrancada de la lliga. A més a més, Fredi també serà baixa, ja que ha deixat de ser jugador a prova per l'AEC Manlleu i ha decidit fitxar pel Tona.

  • Tindrem en compte l'olfacte golejador del Manlleu. Tot i intentar-ho amb insistència en el partit contra el Vic, l'equip no va aconseguir batre la porteria rival i acumula un total de 3 gols en 270 minuts de joc en aquesta pretemporada.
  • Tindrem en compte el que serà una de les últimes oportunitats pels jugadors a prova de convèncer a Jordi Dot. Òscar Molina i Jacobs són els dos jugadors que queden a prova i jugaran motivats per oferir una bona impressió.
El juvenil Èric Jacobs està realitzant una pretemporada molt correcte / Viu el Manlleu

Radiografia del rival



Nou cicle el que presenta la Unió Esportiva Sant Andreu, que competirà, un any més, al grup 3 de la Segona Divisió B. Després de l'etapa de Piti Belmonte, que ha abandonat el Narcís Sala per anar fins a Badalona, l'exjugador de Primera Divisió (i germà petit de Julio, exjugador d'Athletic de Bilbao i FC Barcelona entre d'altres) Patxi Salinas afronta a Sant Andreu la seva nova experiència a les banquetes, després de la Gramanet l'any 2008, l'Ourense el 2011 i el Melita FC de Malta, l'any 2012.


Salinas, nou entrenador andreuenc / uesantandreu.cat

Amb ell, arriben un total de 13 incorporacions. La més coneguda per l'afició manlleuenca és Ivan Guzman, que aquest estiu ha abandonat el Manlleu per provar sort a Segona Divisió B. Amb ell l'acompanyen altres vells coneguts de Tercera Divisió com Boris Garrós (Cornellà) o Erencia (Santboià). Aquestes cares noves es veuen compensades per 11 baixes. Boniquet, Cárdenas i Gómez segueixen a Belmonte fins a Badalona, i altres com Marc Mas o Jorge Muñoz provaran sort al Betis B. 


Amb tot això dijous ens espera un rival d'entitat, disposat a tornar a fer soroll a Segona Divisió B, però també un rival contra els que el Manlleu sap competir, i li tocarà demostrar-ho.



Les claus del partit



- Manel Sala, Eduard Fortet i Uri Martínez. Amb la incògnita de qui ocuparà la davantera en el proper partit, els tres jugadors que es perfilen en la disputa de les posicions d'atac tenen un important repte: foradar la porteria rival. Va ser l'única cosa que va faltar contra el Vic i l'equip té l'oportunitat d'eliminar tots els possibles dubtes contra un rival d'alçada com és el Sant Andreu.



Eduard Fortet encara no s'ha estrenat com a un dels golejadors de l'equip / Viu el Manlleu
















- Qualitat a la davantera andreuenca. Si en un equip on ja hi ha davanters capaços de tot com Quim Araújo, s'hi incorporen altres peces de qualitat com Boris Garrós, Iván Guzmán o Ferrón (Recreativo B), l'equip contrari ha d'estar molt concentrat en defensa. 


Jugadors disponibles AEC Manlleu:

Barragán, Archi, Gely, Manu Moreno, Putxi, Sergio Ginés, Seuma, Manel Sala, Fortet, Joan Muntada, Iván González, Uri Martínez, Iván Fernández, Francolí, Ot Bofill, Òscar Molina i Èric Jacobs.


Jugadors NO disponibles AEC Manlleu:

Juanjo (recuperant-se d'una llarga lesió al genoll), Masoliver (recuperant-se d'una operació al pubis) i Ramon Masó (esquinç al genoll).


AEC MANLLEU - UE SANT ANDREU

TROFEU VILA DE MANLLEU

19H, CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS 

SEGUEIXLO A: @ViuElManlleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada