Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 18 d’agost del 2013

PRETEMPORADA / Camprodon 0-1 Manlleu


Uri Martínez i Fortet, celebrant l'únic gol del partit / Viu el Manlleu

Sense cridar l'atenció, el Manlleu s'ha endut el partit davant del Camprodon per 0 gols a 1. Un solitari gol d'Uri Martínez ha servit per guanyar un partit molt poc vistós i realment discret dels homes de Jordi Dot.



El partit:

1a Part: 
El partit ha començat amb un ritme realment baix. Gran nombre d'imprecisions al mig del camp per part de tots dos equips que feia impossible trenar qualsevol tipus de jugada. Al minut 9 de partit, ha estat Gil pel Camprodon el que ha tingut una clara ocasió, xutant als núvols una passada de la mort. 
Al minut 18, arribava l'únic gol del partit. Gran passada a l'espai des del seu propi camp de Manu Moreno cap a Uri Martínez, que sol davant del porter local definia a la perfecció pel pal curt. 
A partir d'aquí, ocasions aïllades pels dos equips. Uri Martínez i Fortet ho intentaven pel Manlleu, i l'exmanlleuenc Albert Rudé ho provava pel Camprodon.

Eduard Fortet, un dels jugadors més actius a la primera part / Viu el Manlleu

2a Part:

La segona part ha estat pràcticament calcada a la primera. Sense ritme ni control de la pilota per part dels dos equips. Xuts sobretot llunyans per part del Camprodon, i internades per les bandes del Manlleu amb Marc Francolí i Sergio Ginés que acabaven amb tímides rematades o senzillament nul·les. 
L'àrbitre també ha agafat el seu propi protagonisme, i ha ensenyat moltes targetes innecessàries a tots dos equips. Fins i tot, el manlleuenc Muntada ha acabat expulsat.
Finalment, res més poc a destacar d'un partit que ha servit per tancar la pretemporada, i com no, ha servit per en Jordi Dot per decidir que fa amb els tres jugadors que encara estan a prova.


Joan Muntada ha acabat el partit expulsat / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica:

Manlleu: Iván González (Barragán, 45'), Ot Bofill, Gely, Meissa, Manu Moreno (Marc Francolí, 45'), Iván Fernández, Jacobs (Putxi, 60'), Muntada, Òscar Molina (Sergio Ginés, 45'), Uri Martínez (Manel Sala, 60') i Fortet.

Camprodon: Sala (Miquel, 45'), David (Cases, 45'), Bobi (Casablanca, 45'), Arnau (Gil, 80'), Arimany (David, 65'), Aniol (Darné, 45'), Gil (Molas, 45'), Rudé (Sama, 45'), Eric (Rudé, 80'), Quetxa i Nil (Bobi, 71').

Àrbitre: Guillem Martí. Malament. Va amonestar amb targeta groga als locals Cases (77') i Bobi (86'). Pels visitants Barragán (88') i Marc Francolí (89'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant vermella al visitant Muntada (63' i 75').


MMVP del Camprodon - Manlleu:

3 Punts per... URI MARTÍNEZ: Per fi! Això deuria passar pel cap d'Uri Martínez al marcar el gol. Després d'intentar-ho durant tota la pretemporada, per fi s'estrena. A més a més, avui tenia un altre ritme i creava una sensació de més perill que en altres partits.

2 Punts per... ÒSCAR GELY: Semblava que el capità era l'únic que estava pel partit. Veient la dormida general de l'equip, era Gely el que no parava de treure el seu fort caràcter i esperonava als seus companys.

1 Punt per... PUTXI: La seva entrada a la segona meitat s'ha notat, i molt. Un mig del camp que estava totalment boig, s'ha trobat amb un Putxi que hi ha posat la pausa necessària.

Uri Martínez, guanyador dels 3 punts en l'MMVP / Viu el Manlleu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada