Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 29 d’agost del 2013

J2. Ànalisi del rival: CD Masnou, per Pep Vidal (@masnoublog)




Un Masnou amb capitanejat per l'ambició


Els aficionats del Manlleu que es desplacin diumenge al Maresme es trobaran un equip que no té res a veure amb aquell que van visitar per última vegada ja fa gairebé dos anys. No en queda res d'aquell peculiar equip de Claudio Festa que era cuer destacat, ni tampoc del que fa uns mesos va aconseguir el retorn a la categoria sorprenent a tothom. 
 
La temporada passada va ser surrealista. L'equip es trobava en zona de descens a Segona Catalana al desembre, però amb una segona volta impressionant va acabar pujant. Tot i així, pocs dies després de concretar-se l'ascens el principal artífex, el míster Àngel Gómez, es veia obligat a deixar el càrrec i el nou cos tècnic comandat per l'ex del Manlleu, Miguel López, decidia descartar pràcticament a tota la plantilla que s'havia guanyat l'ascens sobre el camp.
 
Miguel López va ser entrenador del Manlleu / Blog mackpersempre
La recomposició, amb només quatre jugadors que continuen, ha estat menys dura del que en principi es pensava. L'equip, molt jove i amb un dels pressupostos més reduïts de la categoria (escassament 50.000 euros), ràpidament va demostrar a l'Històrics o en l'amistós contra el Barça B que donaria guerra. El partit de la primera jornada a Cerdanyola en què els masnovins es van avançar amb un 0-2 i tenien el partit controlat fins que l'actuació de l'àrbitre els va perjudicar, va ser la prova definitiva del que pretén ser aquest conjunt.
 
Els nous fitxatges semblen haver-se adaptat molt bé al que vol el tècnic. Tot i que la infermeria ha anat força plena al llarg de la pretemporada (Jonathan Ferreira, l'osonenc Gerard Enrich i Scott estan encara lesionats) hi han homes als que ja se'ls veuen maneres. Ismael Cárdenas, Héctor o Brian Quijada a més dels que es van quedar (Jonatan Reina, Éric Blasco, Bauli i sobretot Maxime) són els nous referents d'aquest equip.
11 Masnou en els històrics / Àngel Garreta - torneighistorics.cat

 
El Masnou busca que el Municipal torni a ser el fortí que era abans i que els equips que vinguin a priori com a favorits, com el cas del Manlleu, pateixin per endur-se els punts. També intentarà recuperar part de l'afició, que al playoff d'ascens va tornar a assistir en massa al Municipal. Noves mesures per atreure públic en una entitat que s'està regenerant. Per exemple, el Masnou-Manlleu serà el primer partit de lliga en horari de tarda (en cap de setmana) després de sis anys jugant 'per norma' al matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada